Reggaetähti Million Stylez Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäkuussa toista kertaa 5. – 6. kesäkuuta järjestettävä Turku Soundcheck -festivaali tarjoaa rytmikansalle herkkua, kun Turun Klubin isolle lavalle nousee 5. kesäkuuta ruotsalaislaulaja Million Stylez.

Sulavasti niin dancehallin, rootsin, kuin jopa r&b:n ja hiphopinkin vesistöissä liikkuva tähti on ensimmäinen julkistettu esiintyjä kaksipäiväisen hiphop & reggae -festivaalin tämänvuotisesta ohjelmistosta. Lopuista esiintyjistä tiedotetaan 30. maaliskuuta, jolloin myös ennakkolippujen myynti alkaa.

Viime kesänä loppuunmyyty tapahtuma esittelee hiphop- ja reggaeartisteja Klubin kolmessa kerroksessa ja ravintolalaiva Katarinalla. Lämmittelyksi Turku Snowcheck -nimisessä tapahtumassa helmikuussa esiintyivät muiden muassa Puppa J, CStar, Punky Reggae Band, Black Bear Sound ja Stepa & Soppa.