Rihanna tuli sittenkin järkiinsä – jätti hakkaajansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on aiheuttanut viime viikkoina suuren pettymyksen ja jopa vihanpurkauksia ottamalla hänet hakanneen poikaystävänsä Chris Brownin takaisin, vaikka tämä mukiloi neitokaisen sairaalakuntoon.

Tuoreimpien Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Rihanna olisi nyt ottanut viimein vaarin hänelle lähipiiristään ja julkisuuden kautta annetuista neuvoista. Hänen kerrotaan päättäneen pitää suhteesta ainakin toistaiseksi taukoa, E! Online uutisoi. Julkaisun mukaan lähipiiri on paljastanut pariskunnan päätyneen tilapäiseen eroon, mutta suhde ei ole ainakaan vielä lopullisesti karilla.

Hiphop-artisti Chris Brown joutuu vastaamaan teoistaan seuraavan kerran oikeuden edessä huhtikuun alussa. Tällä hetkellä on vielä hieman epäselvää suostuuko Rihanna todistamaan miesystäväänsä vastaan. Mikäli hän suostuu todistamaan ja oikeus tuomitsee Chrisin syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, voi Brown saada jopa viiden vuoden vankeustuomion.