Tässä on uusi supermalli alusvaatekuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkiläissyntyinen Linda Vojtova tekee parhaillaan kovaa nousua mallimaailman A-sarjaan. Teinitytöstä saakka mallina toiminut kaunotar nähdään nyt poseeraamassa tyylikkäissä alusvaatekuvissa.

Tällä hetkellä muiden muassa Next Companyn listoilla oleva 178 senttinen ja sinisilmäinen mallikaunotar tunnetaan nykyisin parhaiten Victoria’s Secret -malliston kasvona ja vartalona. Katso kuvat tästä. Tähän mennessä Vojtova on jäänyt muiden tunnettujen tähtien varjoon, mutta nyt hänestä odotetaan kuitenkin tulevaisuuden mallitähteä.

23-vuotias Linda Vojtova nousi mallimaailman tietoisuuteen voittaessaan Elle-lehden mallikilpailun 15-vuotiaana vuonna 2000. Sittemmin hän on poseerannut lukuisissa tunnetuissa lehdissä, kuten Vogue, Elle, Glamour ja Amica. Hänet on kiinnitetty Victoria’s Secretin lisäksi myös lukuisten muiden muotimerkkien mainoksiin. Linda on mainostanut muiden muassa Giorgio Armanin, Max Maran ja Dieselin tuotteita.