Britney Spears sai tappouhkauksia – kiertue vaarassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Circus-kiertueellaan Yhdysvalloissa keikkaileva Britney Spears harkitsee lehtitietojen mukaan kiertueensa keskeyttämistä saamiensa lukuisten tappouhkausten takia.

Aiemmin tässä kuussa alkanut ja paljon kohua aiheuttanut kiertue on tähän saakka sujunut pääosin hyvin pieniä ongelmatapauksia ja keikan playback-nauhoja lukuunottamatta. Britney on parhaillaan tien päällä kahden poikalapsensa kanssa ja hän onkin viettänyt keikkojen välipäivät heidän kanssaan lomaillen. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut.

Britneyn kerrotaan huolestuneen saamiensa tappouhkausten takia ja pelkäävänsä nyt lastensa Sean Prestonin ja Jayden Jamesin puolesta, brittiläinen Look-lehti uutisoi. Lehden mukaan supertähti on saanut uhkauksia sähköpostilla ja jopa puhelimitse. Niiden saamisen jälkeen Britneyn kerrotaan viettäneen unettomia öitä ja pelkäävänsä jopa lastensa kidnappausta.

– Britney on nyt kovan paineen alaisena. Alituiset esiintymiset, huonot keikka-arvostelut ja huolestuminen poikien turvallisuudesta voi olla hänelle liikaa. Hän huusi kiertuehenkilökunnalleen ”En voi tehdä tätä enää, miksi te kidutatte minua!” ja juoksi sen jälkeen itkien huoneesta, lähde kertoi lehdelle.