Bruce Willis naimassa seksikkään alusvaatemallin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actionelokuvien tähti Bruce Willis on mahdollisesti avioitumassa aivan näinä päivinä. People-lehden saamien tietojen mukaan näyttelijä ja hänen malli-näyttelijä-tyttöystävänsä Emma Heming suunnittelisivat parhaillaan häitä.

Heming ja Demi Mooren kanssa aiemmin naimisissa ollut supertähti avioituisivat vielä vahvistamattomien tietojen mukaan jo tällä viikolla Willisin loma-asunnolla Bahamalla sijaitsevilla Turks- ja Caicossaarilla. Ex-vaimo ja hänen uusi miehensä Ashton Kutcher saapuivat saarelle jo viime lauantaina. Lehden mukaan Willis on varannut asuntonsa läheisestä lomakohteesta runsaasti merinäköalalla varustettuja huoneita.

32-vuotias Emma Heming ja 54-vuotias Bruce Willis juhlivat tänään torstaina myös Willisin syntymäpäivää. Maltalla syntynyt Emma Heming on menestynyt hyvin mallina ja hänet on nähty muiden muassa Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Lisäksi hän on näytellyt viime vuosina muutamissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.