Hollywood-tähdet surevat Natasha Richardsonin kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaarattomalta vaikuttaneessa lasketteluonnettomuudessa kohtalokkaan päävamman saanut 45-vuotias näyttelijätär Natasha Richardson on kuollut. Näyttelijä Liam Neesonin vaimo menehtyi viime yönä New Yorkissa sijaitsevassa sairaalassa.

Hollywoodissa tähden poismeno on otettu vastaan raskaasti. Yksi heistä on Lindsay Lohan, joka nähtiin 12-vuotiaana valkokankaalla yhdessä Richardsonin kanssa Disney-elokuvassa Ansa vanhemmille.

– Hän oli upea nainen ja näyttelijätär. Hän kohteli minua kuin olisin ollut hänen oma tyttärensä. En tavannut häntä kovin usein viime vuosina, mutta tulen kaipaamaan häntä, Lindsay kertoi.

Lukuisat muutkin supertähdet ovat ilmaisseet pahoittelunsa tapahtuneesta.

– Rukoilen Natasha Richardsonin ja hänen perheensä puolesta. Tämä muistuttaa meitä kuinka haurasta elämä voi olla ja kuinka nopeasti se voi olla ohi, Demi Moore kirjoitti Twitter-mikroblogissaan.

– Tapasin hänet ensimmäisen kerran Julia-elokuvan kuvauksissa. Hän oli pieni tyttönen, mutta jo silloin kaunis ja viehättävä. Minua ei yllättänyt, että hänestä tuli lahjakas ja menestyvä näyttelijä, Jane Fonda kirjoitti blogissaan.

– Vietimme taannoin upean päivän veneilemässä koko perheeni, hänen, Liamin ja heidän poikiensa kanssa. He olivat todella upea perhe, Joan Rivers kertoi Larry Kingin haastattelussa.

– Kuulin juuri kauhean uutisen Natasha Richardsonista. Hänen perheensä on varmasti murtunut. Syvimmät osanottoni, televisiojulkkis Martha Stewart kirjoitti Twitteriinsä.