Metro Station kesäkuussa Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiolistoja Shake It -singlellä ravisteleva Metro Station konsertoi ensi kesänä Helsingissä. Nosturissa 18. kesäkuuta. Yhtyeen omaa nimeä kantava debyyttialbumi julkaistaan Suomessa 25. maaliskuuta.

Yhdysvaltalaisen Metro Station -yhtyeen debyyttialbumia ovat olleet tuottamassa Sam Hollander ja Dave Katz, jotka ovat työskennelleet aiemmin muiden muassa Gym Class Heroes ja Boys Like Girls -yhtyeiden taustalla. Albumilta lohkaistu Shake It -single nousi taannoin Billboard-singlelistan kymmenennelle sijalle. Single on myynyt platinaan oikeuttavan määrän.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Trace tapasi Masonin siskonsa Miley ”Hannah Montana” Cyrusin kautta. Tästä alkoi ystävyys, josta yhteisen mielenkiinnon kohteen löydyttyä muotoutui Metro Station. Vasta muutaman vuoden kasassa ollut yhtye on kerännyt laajan fanikunnan ja esiintynyt useiden huippunimien kanssa. Yhtye kiertää tällä hetkellä Yhdysvalloissa Fall Out Boy ja Hey Monday -yhtyeiden kanssa.