Mikkosten kohuperhe palaa pian ruutuun kuudella jaksolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen esittämä Mikkosten maailma -realityohjelma palaa ruutuun kahden viikon kuluttua 2. huhtikuuta, kanava ilmoitti tänään. Ohjelmaa on luvassa alustavasti ainakin kuuden jakson verran.

Huhtikuun alussa jatkuvaa sarjaa esitetään siten toukokuun puoliväliin saakka. Sarjan ensimmäinen osa esitettiin maaliskuun alussa ja sen perusteella yleisö sai äänestää ohjelman jatkumisesta. Lukuisissa äänestyksissä yleisö tyrmäsi kuitenkin ohjelman jatkon selvin lukemin, mutta Nelonen ilmoitti yleisön tästä huolimatta äänestäneen ohjelman jatkoon.

Suosittu radiopersoona Jaajo Linnonmaa kertoi jo ennen äänestystuloksen julkistamista blogissaan, että Nelonen olisi merkinnyt ohjelman kevään ohjelmakarttaansa jo ennen yleisöäänestyksen tuloksen selviämistä. Kanava kiisti asian, mutta suomalaiset eivät selityksiä nielleet. Staran kyselyyn vastanneista yli 6.100 lukijasta peräti 92 prosenttia ei usko Nelosen ilmoittamaan äänestystulokseen.