Pete Parkkonen suoraan listaykköseksi – pitkä kiertue alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-suosikki Pete Parkkosen debyyttilevy First Album nousi eilen Suomen virallisen albumilistan ylivoimaiseksi ykköseksi. Levy ilmestyi maaliskuun 11. päivä ja sitä myytiin ensimmäisen viikon aikana noin 23.000 kappaletta.

First Albumin tuottajana toimi muiden muassa Anna Abreun levyn aiemin tuottanut Rauli ”Rake” Eskolin. Pete Parkkonen on itse ollut albumin sisällössä vahvasti mukana, ja hän teki itse esimerkiksi levyn avausraidan. Levyn muut kappaleet ovat Ville Parkkosen, Disco Ensemblen, Teemu Brunilan ja Jori Sjöroosin, Sampsa Astalan ja Raken käsialaa.

Seuraavan kerran Peten voi nähdä keikalla keskiviikkona 25. maaliskuuta Helsingin Tavastialla. Keikka on aloitus erittäin mittavalle Suomen kiertueelle.