Greyn Anatomia -tähti auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Greyn Anatomia -televisiosarjan tähti T.R. Knight joutui torstaina auto-onnettomuuteen Los Angelesissa. Poliisin mukaan yksi henkilö jouduttiin kiidättämään sairaalaan onnettomuuden johdosta.

Amerikkalainen The Insider -julkaisu tavoitti poliisin tiedottajan, joka vahvisti ettei näyttelijä loukkaantunut onnettomuudessa. Kukaan ei tule ainakaan alustavien tietojen mukaan saamaan syytettä tapauksesta. Onnettomuuden syytä ei ole kuitenkaan vielä saatu selville.

Näyttelijä T.R. Knight oli kahden samasta sarjasta tutun kollegansa kanssa äskettäin otsikoissa, koska heidän kerrottiin jättävän suosikkisarjan. Knightin lisäksi lähdössä ovat Katherine Heigl ja James Pickens Jr, joista jälkimmäinen vahvisti lähtöhuhut Us Magazinelle.

Pickensin mukaan Katherine Heigl jättää sarjan, koska tämä haluaa suunnata jatkossa hieman erilaiselle uralle. Heiglillä on ollut kuvauspaikalla ongelmia muiden muassa vastanäyttelijöiden kanssa. Lehden tietojen mukaan sarjasta suunnittelisi lähtöä kolmikon lisäksi myös muitakin tähtiä.