Teinitähti Emma Robertsista varttui upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Roberts tekee parhaillaan paluuta valkokankaalla hiljaiselon jälkeen. Samaan aikaan myös hänen veljentyttärensä Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana.

18 vuotta viime kuussa täyttänyt Emma Roberts poseeraa nyt GQ-lehden huhtikuun numerossa valokuvaaja Alexei Hayn ikuistamana. Tyylikkäässä kuvassa Emma nähdään valkoiseen alusasutoppiin pukeutuneena. Katso kuva tästä.

Yhdeksänvuotiaana ensimmäisessä suuressa roolissaan Blow-elokuvassa nähty ja viime talvena Koirahotelli-elokuvan naispääosassa läpimurtonsa tehnyt Emma Roberts on näyttelijä Eric Robertsin tytär, joten suvussa on alalta paljon kokemusta.

– En oikeastaan kysele tädiltäni enkä isältäni neuvoja näyttelemiseen, Emma kertoi GQ-lehdelle.

Lapsuudessaan Emma kuitenkin vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Roberts nähdään lähiaikoina rohkeassa roolissa Martin Scorsesen tuottamassa teinienleffassa Lymelife, jossa Emma nähdään myös uransa ensimmäisessä seksikohtauksessa.