Victoria Beckham seksikkäänä Armanin alusvaatekuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista Italiaan muuttoa parhaillaan perheensä kanssa suunitteleva Victoria Beckham ei ole saanut rapakon takana aivan haluamaansa superjulkkiksen statusta. Hän joutuukin tekemään kovasti töitä pysyäkseen otsikoissa.

Nyt Victoria Beckham on kohahduttanut myymällä itsensä lehtimainokseen. Hän poseeraa nimittäin varsin seksikkäänä Armanin alusvaatemalliston näyttävissä mustavalkoisissa mainoskuvissa. Katso kuva tästä ja kaksi kuvaa lisää tästä. Kuvien perusteella ei ainakaan jää epäilyjä siitä, etteikö 34-vuotias Victoria olisi edelleen supermallin mitoissa.

Aiemmin myös Victorian aviomies David Beckham on poseerannut Armanin miesten malliston alusvaatekuvissa. Victoria lanseerasi taannoin myös oman dVb-nimisen vaatemerkkinsä, joka kuitenkin floppasi. Suositut amerikkalaisketjut Henri Bendel, Kitson ja Saks Fifth Avenue ovat pudottaneet Victorian malliston farkut valikoimistaan heikon menestyksen takia.