Asuntolaina painaa myös supertähteä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin tähtiin lukeutuva näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on viime aikoina päässyt nousemaan uransa taannoisesta aallonpohjasta, jossa hän jäi muiden muassa kiinni useista rattijuopumuksista.

Toilailujensa takia Lindsay Lohan menetti useita elokuvarooleja, mutta hän on sittemmin päässyt uudelleen kiinni Hollywood-elokuviin. Superjulkkis pelkää kuitenkin edelleen joutuvansa työttömäksi. Tavallisten duunareiden tapaan myös Lohan sinnittelee suuren asuntolainansa kanssa, kun rahat eivät tunnu riittävän lainanlyhennyksiin.

Vuonna 2007 ensi-iltansa saaneen I Know Who Killed Me -elokuvan jälkeen Lindsay on saanut aikaan vain yhden valmiin elokuvan, Labor Pains, ja tällä hetkellä työn allakin on vain yksi elokuva Dare To Love Me. Ongelmiensa takia hän menetti pääroolin Tim Burtonin elokuvassa Alice In Wonderland, kun hänen tilalleen pestattiin tulokas Mia Wasikowska.

– Tämä on tätä. Jos et ole oikea henkilö siihen rooliin, se on sitten siinä. Kestän sen kyllä, olenhan jo iso tyttö. On kuitenkin pelottavaa huomata, että ei hitto, minulla ei ole töitä ja minulla on asunto maksettavana, 21-vuotias Lindsay Lohan totesi Nylon-lehden haastattelussa.