Näyttelijä Natasha Richardsonin kuolemassa epäselvyyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijätär Natasha Richardson menehtyi keskiviikkona lasketteluonnettomuudessa saamiinsa päävammoihin New Yorkissa sijaitsevassa sairaalassa. Liam Neesonin vaimon kuolemaan johtaneista tapahtumista on nyt saatu uutta tietoa, jotka ovat osittain ristiriidassa aikaisemmin ilmoitettujen kanssa.

Kanadassa sijaitsevassa laskettelukeskuksessa aloittelijoiden mäessä kaatunut Natasha Richardson tutkittiin heti kaatumisen jälkeen, mutta hän ei halunnut lääkärin tutkittavaksi. Myöhemmin Richardson sai kuitenkin kovan päänsäryn ja hänet kiidätettiin sairaalaan, mutta silloin hänen henkeään ei kyetty enää pelastamaan. Kuolinsyynä oli verenvuoto aivoissa.

Aiemmin ilmoitettujen tietojen mukaan näyttelijä olisi kiidätetty sairaalaan noin tunti onnettomuuden jälkeen ja hän olisi vitsaillut tapahtuneesta heti onnettomuuden jälkeen.

New York Times -lehden mukaan tiedot eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan Natasha Richardson vietiin sairaalaan vasta neljän tunnin kuluttua, eli kolme tuntia aikaisemmin ilmoitettua myöhemmin. Paikalle heti onnettomuuden jälkeen kutsutun ambulanssin henkilökunta ei myöskään nähnyt Natashan vitsailevan, kuten aiemmin on ilmoitettu. Sen sijaan heitä pyydettiin poistumaan paikalta, sillä Richardson ei halunnut hoitoa.

Lehden hiihtokeskuksen henkilökunnalta saamien tietojen mukaan Natasha Richardson oli erittäin huonossa kunnossa, kun toinen ambulanssi soitettiin vasta kolmen tunnin kuluttua paikalle. Richardsonia hoidettiin ensin puolen tunnin ajan hänen hotellihuoneessaan ennen kuin häntä lähdettiin siirtämään sairaalaan.

Seuraavana päivänä hänet lennätettiin New Yorkiin, jossa hän menehtyi. Lääkäreiden mukaan näyttelijätär olisi voitu pelastaa mikäli hän olisi saanut asianmukaista apua ajoissa.