Mariah Careyn hankkimassa uskomattoman ökypalatsin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet toistensa perään ovat kautta aikojen sijoittaneet omaisuuksiaan miljoonien lukaaleihin ympäri maailmaa. Useimmiten asuntojen hinnat pyörivät viiden ja kymmenen miljoonan välillä. Mariah Carey iskee nyt kuitenkin pohjat.

Poptähden kerrotaan nimittäin suunnittelevan ostosta, johon verrattuna esimerkiksi Britney Spearsin ja monien muiden supertähtien asunnot vaikuttavat lähinnä koirankopeilta. Mariahin kiikarissa on nimittäin Beverly Hillsissä sijaitseva Fleur de Lys, jonka pyyntihinta on tällä hetkellä uskomattomat 125 miljoonaa dollaria.

Valtava palatsimainen kokonaisuus 12.000 neliömetrin tontteineen on rakennettu aikoinaan texasilaiselle öljymiljardöörille David Sapersteinille. Kuvien perusteella talo muistuttaa enemmän presidentinlinnaa kuin kartanoa. Katso kuvat tästä.

Palatsin päärakennuksessa on 15 italialaisella marmorilla vuorattua makuuhuonetta, juhlatila, kirjasto, 50-paikkainen elokuvateatteri ja kaksi keittiötä. Taloa ylläpitämään tarvitaan vähintään kymmenen hengen henkilökunta. Tällä hetkellä talon omistaa Sapersteinin entinen vaimo Suzanne.