Poliisi keskeytti Rihannan kotibileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna on pitänyt helmikuisen pahoinpitelynsä jälkeen matalaa profiilia ja pysytellyt poissa julkisuudesta. Eilen illalla hän suuntasi kuitenkin pitkästä aikaa juhlimaan Hollywoodin yöhön. Hän joutui kuitenkin pariinkin otteeseen tekemisiin poliisien kanssa.

Ensin Rihanna suuntasi juhlimaan Les Deux -klubille, jossa viettivät iltaansa myös muiden muassa Hayden Panettiere ja Katy Perry. Klubilta hieman kahden jälkeen ystäviensä kanssa poistunutta Rihannaa kuljettanut tila-auto joutui kuitenkin poliisin pysäyttämäksi, koska kuljettaja ajoi paparazzeja välttääkseen väärään ajosuuntaan. Autosta puuttui myös rekisterikilpi.

Pysäytyksen jälkeen Rihanna jatkoi ystäviensä kanssa juhlimista kotonaan. Ryhmän jatkobileet olivat kuitenkin niin äänekkäät, että paikalle kutsuttiin poliisi noin puoli kolmen maissa yöllä. Poliisi vietti talossa noin puolen tunnin ajan. Pian tämän jälkeen Rihanna nähtiin ajamassa Beverly Hillsissä hotelliin, jossa Chris Brown parhaillaan asuu.