Sunrise Avenuen teinikeikasta nettiadressi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisyhtye Sunrise Avenue ei ole viime aikoina ehtinyt keikkailla kovinkaan paljon kotimaassaan, kun ulkomaiden esiintymislavat ovat vieneet yhtyettä ympäri maailmaa.

Sunrise Avenue julkaisee keväällä uuden Popgasm-albuminsa, jota yhtye juhlistaa levynjulkaisukeikalla 13. toukokuuta helsinkiläisessä Apollo-ravintolassa. Ravintolaan on kuitenkin 18 vuoden ikäraja, joten yhtyeen alaikäiset fanit eivät pääse katsomaan idoleitaan.

Nyt verkkoon on perustettu adressi, jolla alaikäiset fanit pyytävät saada oman ikärajattoman keikkansa. Levynjulkaisukeikka on yhtyeen ainoa klubiesiintyminen Suomessa kevään aikana. Tätä kirjoitettaessa adressiin oli kertynyt kuitenkin vasta 44 nimeä.

– Me alaikäiset fanit haluaisimme, että keikalle pääsisivät alaikäiset edes vanhemman seurassa. Tai toivoisimme, että alaikäisille faneille järjestettäisiin toinen keikka, nettiadressissa toivotaan.