Supertähti Duffy: ”Lopetin anteeksipyytelyn!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden aikana suureen suosioon ympäri maailmaa noussut poptähti Duffy sai äskettäin arvostetun Grammy-palkinnon esikoislevystään ja kahmi pystejä myös Brit-gaalassa. Ensi kesänä Pori Jazzissa esiintyvä tähti on nyt kertonut muuttuneensa ihmisenä kuluneen vuoden aikana.

Rockferry-menestyslevyn ja keikkailun myötä Duffy on saanut huimasti lisää itseluottamusta, eikä hän tunne itseään enää ujoksi. Samalla myös turha anteeksipyyteleminen on historiaa.

– Olen mielestäni lopettanut anteeksipyytelyn. Anteeksi, anteeksi että laulan. Anteeksi, kaadoinko mikrofonitelineen? Anteeksi. Mitä vi**ua, minä tässä laulan, sekoillaan kimpassa, Duffy kertoi Sydney Morning Herald -lehden haastattelussa.

Aiemmin kriitikot vertasivat Duffya ahkerasti muiden muassa Amy Winehouseen ja Dusty Springfieldiin. Viime aikoina sellainen on kuitenkin ollut vähenemään päin ja häntä on arvioitu yhä enemmän vain omien saavutustensa kautta.

– Voin olla hieman kontrollifriikki musiikkini suhteen, sillä se nyt ainakin on minun omaani. Kukaan ei voi viedä sitä minulta. Kukaan ei voi sanoa minulle mitä tehdä musiikillani, joten pidän siitä kiinni. Se on ainoa asia, joka ei voi satuttaa minua. Todella.