BB-Antti bannattiin: Liian seksikäs IRC-Galleriaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailussa viime syksynä mukana kilpailijana ollut BB-Antti sai joulukuussa muutaman päivän jäähyn suositusta IRC-Galleria -yhteistöpalvelusta. Bannauksen syyksi hän kertoi tuolloin liian seksikkäiden kuvien julkaisun.

Nyt BB-Antti on saanut uudelleen kahden päivän jäähyn samasta palvelusta. Hän ihmettelee tapahtunutta samaisessa palvelussa olevassa blogissaan otsikolla ”Silmätikkuko vai liian seksikäs galleriaan ;)”.

– Ja taas minua raukkaa rangaistiin 2 päivän jäähyllä :/!!! Ja mistä hyvästä..??? Siitä, että minulla oli muutama kuva otettu netistä kuullemma… No huhhuh sanon minä!!! Ihan kuin kaikki täällä ei ottaisi materiaalia suoraan netistä omille sivustoille,mutta ketäpäs muuta laitetaan jäähylle kuin Antti-poikaa, hän kirjoittaa blogissaan.

BB-Antti valittaa viimekertaiseen tapaan olevansa palvelun silmätikkuna ja saavansa ylläpidolta epätasa-arvoista kohtelua muihin saman palvelun käyttäjiin verrattuna.

– Taitaa ylläpito tykätä kyyläillä mun kuvia ja kiinnittää huomiota kaikkiin pikkuasioihin sivustollani! Onhan se imarreltavaa että tykkäätte katella mun kuvia, mutta voisitte jotain rajaa tehdä tohon hommaan ja sitten laittaa melkein koko IRC-Gallerian käyttäjäkunnan jäähylle vähän väliä, niin sitten tämä on tasaarvoista!!!