Bruce Willis avioitui Karibialla – Demin bikinikuva Twitteriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Bruce Willis avioitui odotusten mukaisesti viikonloppuna alusvaatemalli Emma Hemingin. Häitä juhlittiin pariskunnan loma-asunnolla Bahamalla sijaitsevilla Turks- ja Caicossaarilla.

Upeissa maisemissa Parrot Cayssa suoritettua seremoniaa oli seuraamassa pieni joukko pariskunnan läheisiä. Bruce ja Emma seurustelivat noin vuoden ajan ennen avioitumista.

Häissä oli mukana myös Bruce Willisin ensimmäinen vaimo Demi Moore ja hänen aviomiehensä Ashton Kutcher. Hauskana miehenä tunnettu Ashton kuvasi salaa vaimoaan, kun tämä silitti valkoisiin bikineihin sonnustautuneena Kutcherin smokkia. Mies latasi kuvan Twitter-sivulleen ja lisäsi kommentin ”Katselen kun vaimoni silittää bikineissä smokkiani. Shhh, älkää kertoko vaimolle”. Kyseinen kuva löytyy kommentteineen tästä.

32-vuotias Emma Heming on menestynyt hyvin mallina ja hänet on nähty muiden muassa Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Lisäksi hän on näytellyt viime vuosina muutamissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.