Megan Foxin rinnat eivät olleet mahtua toppiin, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naistähtien joukkoon pariinkin otteeseen äänestetty Transformers-tähti Megan Fox on nykyisin koko ajan paparazzien kameroiden etsimissä. Ammatillisessa mielessä supertähti on pitänyt hiljaiseloa, mutta ulkoilua rakastava tähti on siitä huolimatta päivittäin viihdelehtien sivuilla.

Nyt Megan Fox on bongattu numeroa tai paria liian pieneen toppiin sonnustautuneena. Tähden rinnat eivät olleet nimittäin mahtua muuten varsin näyttävän pinkki-musta-valkoisen topin sisään. Katso kuvat tästä. Samainen rintavarustus äänestettiin viime vuonna leffamaailman kahdeksanneksi parhaaksi, kun voiton vei Jessica Simpson.

Lähitulevaisuudessa Megan Fox tekee elokuvaa yhdessä entisen poikaystävänsä, Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa. Fox on kiinnitetty näyttelemään Fathom-nimiseen supersankari-elokuvaan, jonka tuottaa Safran Productions, jossa Green puolestaan työskentelee tuottajana.