Amerikkalaiset hiphop-tähdet pidätettiin lentokentällä Malesiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malesia tuntuu olevan amerikkalaisille artisteille keskimääräistä vaikeampi keikkapaikka muiden muassa tiukkojen pukeutumissääntöjen takia. Naistähdet toistensa perään ovat joutuneet maassa ongelmiin liian paljastavien asujen takia tai jättäneet maan kokonaan väliin kiertueillaan.

Nyt vuorossa ovat kuitenkin amerikkalaiset miestähdet, sillä hiphop-ryhmä N.E.R.D. on pidätetty Malesiassa ja joutunut siksi perumaan konserttinsa Indonesiassa. Pharrell Williams ja kumppanit eivät kuitenkaan syyllistyneet epäsiveelliseen käytökseen. Heillä ei ollut asianmukaisia lupia konserttiaan varten.

Pharrell Williams, Shay Haley ja Chad Hugo esiintyivät maan pääkaupungissa Kuala Lumpurissa järjestetyssä Sunburst KL International -festivaalissa viime lauantaina. Tämän jälkeen he suuntasivat lentokentälle siirtyäkseen seuraavalle keikalle Indonesiaan, mutta viranomaiset pidättivät miehet lentokentällä. Yhtyeen manageri oli hakenut esiintymislupaa kahteen kertaan, mutta se oli molemmilla kerroilla hylätty ja yhtye esiintyi siitä huolimatta.

Muutaman tunnin selvittelyn jälkeen miehet päästettiin vapaaksi, mutta Indonesian keikat oli jo peruttu, joten he lensivät takaisin Yhdysvaltoihin.