Bond-kaunottaresta tehdään verenhimoinen barbaari

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä myös mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko nähdään seuraavaksi valkokankaalla lähes päinvastaisessa roolissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty eläimellisen barbaarin rooliin.

Kyseessä on elokuva nimeltä Centurion, jossa Olga Kurylenkon roolihahmona nähdään Etain-niminen verenhimoinen skotlantilainen barbaarinainen, jonka perheen roomalaiset soturit ovat teurastaneet. Samalla roomalaiset leikkasivat myös Etainin kielen, joten Olgan puheosuudet jäävät elokuvassa vähiin. Roolihahmon muut kyvyt ovat tosi sitäkin vahvempia, kun hän lähtee kostoretkelle vuodattamaan roomalaisten verta.

Elokuvan kuvaukset alkavat huhtikuussa Englannissa. Elokuvan ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä annettu tietoja julkisuuteen.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.