Povipommi Carmen Electra rohkeissa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein äänestetty näyttelijä-malli Carmen Electra poseerasi tammikuussa rohkeissa kuvissa Playboy-lehden juhlanumerossa. Nyt sama meno jatkuu toisessa lehdessä.

Aikuisviihteen menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Carmen Electra poseeraa Meksikon Maxim-lehden kannessa ja sisäsivuilla rohkeissa kuvissa. Supertähti nähtään lehden huhtikuun numeron kuvissa myös alastomana. Katso kuvat tästä.

Ohiossa 20. huhtikuuta 1972 syntynyt Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.