Cindy Crawford rasvaisessa alastonkuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Cindy Crawford on yllättänyt poseeraamalla ”vanhoilla päivillään” tyylikkäässä alastonkuvassa.

Mustavalkoisessa kuvassa 43-vuotiaan Cindy Crawfordin vartaloa peittävät monet erilaiset rasvat ja voiteet, kuten ihonhoitorasvat, aurinkorasvat, yövoiteet ja silmänympärysvoiteet. Katso kuva tästä.

Samaan Allure-lehdessä julkaistuun kuvasarjaan kuuluu myös muita Crawfordin kuvia, joissa hänellä on yllään muutakin kuin rasvaa. Yhdessä kuvassa hän murtaa leipää Max Azrian bikineissä ja toisessa hän vaikuttaa roikkuvan ilmassa pelkistä hiuksistaan ripustettuna.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 avioliitossa ollut supertähti on nykyisin naimisissa Rande Gerberin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Molemmat lapset syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.