Anna Puu(stjärvi) julkaisee debyyttisinglensä – katso uudet kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisimmässä Idols-kilpailussa toiseksi sijoittuneen Anna Puun, eli Anna Puustjärven, ensimmäinen singlejulkaisu C’est La Vie julkaistaan radioasemille maanantaina 30. maaliskuuta.

Kyseessä on samalla ensimmäinen singlelohkaisu Annan esikoisalbumilta, joka julkaistaan vajaan kuukauden kuluttua 29. huhtikuuta. Levyn nimeksi on valittu tähden oma artistinimi Anna Puu. Katso samalla myös Annan uudet promokuvat artikkelin alta.

Annan ensimmäisen albumin ovat tuottaneet yhteistyössä Jukka Immonen ja Lasse Kurki. Levyn kappaleet sävelsivät Lasse Kurki ja Egotrippi-yhtyeestä tuttu Knipi. Sanoituksista vastasivat Mariska, Tuure Kilpeläinen, Heimo Hatakka, Timo Kiiskinen, Paula Vesala ja itse Anna Puu yhdessä Knipin ja Lasse Kurjen kanssa.

Anna Puu kuva 1

Anna Puu kuva 2

Anna Puu kuva 3