Rutiköyhän Lindsay Lohanin ökyauto kolaroitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin vakavien päihdeongelmien kanssa paininut ja sittemmin ilmeisesti kuiville päässyt poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan valitteli muutamia päiviä sitten julkisesti olevansa tukalassa taloudellisessa tilanteessa asuntolainansa kanssa.

Tähdellä on kuitenkin edelleen ”pahan päivän varalle” valkoinen ökyauto Maserati Quattroporte, jonka arvo on noin 115.000 dollaria. Nyt auton arvo on kuitenkin saanut kolauksen, kun auto kolaroitiin eilen iltapäivällä. Glendalessa, Los Angelesissa. Lindsay Lohan ei kuitenkaan ollut onnettomuushetkellä ratissa, vaan ökyautoa ohjasti hänen avustajansa.

Kyseessä oli vilkkaalla tiellä sattunut peräänajo, jossa ei onneksi sattunut henkilövahinkoja. Julkkistähden ökyauto sai kuitenkin rytäkässä kolhuja. Taannoisen köyhyysvuodatuksen johdosta viihdelehdissä ei nyt ihmetellä tapahtunutta kolaria, vaan sitä miten rutiköyhäksi ilmoittautuneella tähdellä voi olla varaa pitää moista ökyautoa vakuutuksineen.