Kuuntele: Haastattelussa Pablo Francisco

Haastattelut Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa on tällä kertaa vieraana maailmankuulu huippukoomikko Pablo Francisco, joka vierailee parhaillaan Suomessa. Tänä iltana Helsingissä Suomen turneensa aloittava supertähti tavoitettiin langan päähän hotellihuoneestaan.

Tämä haastattelu ei Pablo Franciscon energisen latauksen johdosta sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä supertähti ja hänen lukuisat hahmonsa ottivat tilanteen haltuunsa. Helsingin lisäksi Francisco esiintyy lähipäivinä Tampereella, Lahdessa ja Turussa.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.