Takavuosien suosikki Roseanne palaa televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin televisiosarjoihin vuosien ajan lukeutunut Roseanne-ohjelma lopetettiin kaksitoista vuotta sitten. Nyt sarjan päätähti Roseanne Barr on tekemässä paluuta ruutuihin.

Yhdeksän vuotta aikoinaan televisiossa ihastuttanut ja vihastuttanut Roseanne-sarja on nyt vaihtumassa uuteen, kun Roseanne Barr on mukana työstämässä pilottijaksoa uudesta vastaavasta sarjasta. Siinäkin hän näyttelee perheenpäätä. Klassikkosarjan tiimistä mukana on nyt myös sarjan silloinen tuottaja Caryn Mandabach, New York Post uutisoi. Lehden mukaan sarja olisi alustavasti myyty Fox-kanavalle.

Roseanne Barr nousi sitcom-komediasarjansa myötä jättimäiseen suosioon, mutta sarjan lopettamisen jälkeen vuonna 1997 hän ei ole ollut juurikaan julkisuuden valokeilassa. Kuusi vuotta sitten hän yritti palata televisioon oman henkilöhahmonsa ympärille rakennetulla The Real Roseanne Show’lla, mutta sarja floppasi nopeasti.