Tämän upean luksuslukaalin Rihanna haluaa ostaa, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa ulkomusiikillisista syistä ja niiden vatvominen jatkuu vielä pitkään pian alkavan oikeudenkäynnin johdosta. Muilta osin Rihanna pyrkii jatkamaan elämäänsä mahdollisimman normaalisti.

Nyt Rihanna on bongattu jälleen Los Angelesissa ystäviensä kanssa. Hän oli eilen Beverly Hillsissä katsastamassa itselleen uutta kotia. Supertähden kerrotaan kiintyneen erityisesti hulppeaan ökytaloon, joka on aiemmin kuulunut Jerry Seinfeldille, E! News uutisoi. Katso kuva talosta tästä.

Noin 2.000 neliön taloon kuuluu kolme makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, upeat näköalat yli Hollywoodin sekä talon pihalla suuri uima-allas ja poreallas. Hintaa lukaalille on kertynyt 6,25 miljoonaa dollaria, eli kovin edullisesti asunto ei vaihda omistajaansa. Kyse on kuitenkin pikkurahasta, jos sitä verrataan Mariah Careyn ihastukseen, 125 miljoonan dollarin ökypalatsiin, joka sijaitsee niin ikään Beverly Hillsissä.