BB-Tuuli poseeraa muotinäytöksessä ja prinsessana, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman viimeisimmältä tuotantokaudelta suomalaisille tutuksi tullut Tuuli Vuokola, eli BB-Tuuli, vahvisti äskettäin jättäneensä BB-Teron, kun ohjelman kuvauksissa syntynyt romanssi päättyi.

Nyt sinkkuelämää viettävä neitokainen on julkaissut IRC-Galleriassa uusia kuvia itsestään. Kuvissa BB-Tuuli nähdään muiden muassa Tampereen Koskikeskuksessa järjestetyssä muotinäytöksessä. Tapahtumassa olivat malleina myös samasta Big Brother -ohjelmasta tutut BB-Johan ja kisan voittanut BB-Anniina.

Tuuli vietti syntymäpäiviään viime perjantaina. Hän juhli tapausta railakkaissa merkeissä Tampereella yhdessä BB-Riston ja BB-Markon kanssa. Verkossa levisi myöhemmin huhu, jonka mukaan Tuuli ja Marko olisi nähty ”läheisissä tunnelmissa”, mutta Risto vahvisti Staralle, että nämä väitteet eivät pitäneet paikkaansa.

Tuuli on nyt julkaissut myös syntymäpäiviinsä liittyen kuvan, jossa hänet nähdään prinsesssatiara päässään. Kuvan otsikkona on ”Yllätyssynttärit :P”. Katso muotinäytöskuva tästä ja prinsessakuva tästä.