Don Johnson Big Band : L.L.H.

Singlet · Stara.fi

Edellisellä albumillaan täyspotin saanut Don Johnson Big Band julkaisee uuden albuminsa toukokuussa. Bändin monet hittiviisut saavat nyt seuraa, kun uudelta levyltä julkaistaan ensimmäinen singlelohkaisu nimeltään L.L.H.

Ensivaikutelma uudesta biisistä tulee sen hieman turhan ohuesta soundista. Koneet on ilmeisesti jätetty ainakin suurimmalta osaltaan sivuun, sillä nyt soundipuoli on kuin livekeikalla äänitettyä. Sävellyksenäkin kappale on korkeintaan keskinkertaisen tarttuva, sillä edelliseltä albumilta tuttuja koukkuja ei tällä kertaa löydy ainakaan muutaman kuuntelun jälkeen.

Kokonaisuutena Don Johnson Big Bandin L.L.H. on hienoinen pettymys, sillä aika on kullannut muistot edellisen levyn hiteistä ja nyt odotuksia ei siinä mielessä pystytä lunastamaan. Laadukasta peruskamaa biisi kuitenkin on ja soitanto kuulostaa ihan tasapainoiselta paketilta. Sinkku antaa kuitenkin luvan toivoa, että seuraavalta albumilta löytyisi vielä hieman tätä tarttuvampiakin raitoja.

Pisteet 2/5