Lindsay Lohanin elokuva floppasi jo ennen ensi-iltaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahavaikeuksistaan viime viikolla kertonut laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan kamppailee omien sanojensa mukaan toimeentulosta, kun hänelle ei ole tarjottu juuri nimeksikään elokuvarooleja. Samalla hänen tuorein elokuvansa floppasi jo alkuunsa.

Lohanin uusin leffa Labor Pains ei tule saamaan ensi-iltaa valkokankaalla Yhdysvalloissa, sillä elokuvateatterit on nyt päätetty jättää elokuvan osalta kokonaan väliin. Raina julkaistaan siten Yhdysvalloissa suoraan DVD:llä. Viime elokuussa kuvausten osalta valmistunut elokuva julkaistaan DVD-muodossa vasta tämän vuoden elokuussa.

Ennen DVD-julkaisua Labor Pains esitetään ”ensi-illassa” maksullisella ABC Family -kaapelikanavalla, Access Hollywood uutisoi. Näin ollen elokuva floppasi Yhdysvalloissa jo ennen ensi-iltaansa, mutta ulkomailla leffa voi päätyä vielä myös valkokankaalle. Elokuvassa Lindsay Lohan näyttelee naista, joka valehtelee olevansa raskaana, jotta saisi pidettyä työpaikkansa.