MTV-realitytähden kotona välitettiin huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavalla esitettävästä Laguna Beach: The Real Orange County -realityohjelmasta tunnetuksi tullut Alex Murrel on pidätetty huumeratsiassa. Poliisi teki hänen vuokra-asuntoonsa ratsian viime viikolla ja pidätti Alexin ja hänen perulaissyntyisen poikaystävänsä.

Poliisin mukaan poikaystävää Renzo Gamboa epäillään huumeiden hallussapidosta ja myynnistä. Poliisin edustaja ,konstaapeli Jason Kravetz, kertoi viranomaisten tehneen ratsian asuntoon tulliviranomaisten pyynnöstä. Kotietsinnässä realitytähden asunnosta löytyi kokaiinia. Poikaystävää epäillään lisäksi laittomasta oleskelusta maassa.

22-vuotias Alex Murrel pidätettiin kuulusteluita varten. Tässä vaiheessa häntä ei vielä syytetä mistään laittomasta. Murrel päästettiin myöhemmin vapaaksi, mutta poikaystävä pysyy pidätettynä. Tapauksen poliisitutkinta on kuitenkin vielä kesken, asiasta uutisoinut E! News kertoi.