Audrina Patridge kuumissa vaatemainoksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Audrina Patridge tuli tunnetuksi MTV-kanavan suositusta The Hills -realitysarjasta, mutta hän jätti äskettäin sarjan saatuaan kiinnityksen omaan realityohjelmaan. Nyt Audrina kerää rahaa poseeraamalla vaatemainoksissa.

Kyseessä on Divine Rights -farkkumerkki, vaikka sitä ei kuvien perusteella heti huomaakaan. Tuoreissa mainoskuvissa Audrina Patridge nähdään nimittäin makoilemassa sängyllä pelkissä rintaliiveissä ja yhdessä kuvassa myös yläosattomissa. Farkut ovat näissä mainoskuvissa vain sivuosassa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Muita televisiorooleja hänellä ei vielä olekaan, mutta hänen oman realitysarjansa kuvaukset alkavat pian. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.