Rihannalla ase kainalossa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna tunnetaan tatuointien suurena ystävänä, ja hänellä onkin yhden tai kahden suuremman tatuoinnin sijaan yli kymmenen pientä tatuointia ympäri kehoaan. Nyt hän on esitellyt uusimman hankintansa.

Helmikuussa poikaystävänsä Chris Brownin pahoin hakkaamaksi joutunut Rihanna on hankkinut turvallisuuden tunnetta luodakseen aseen kainaloonsa. Tällä kertaa kyse ei ole kuitenkaan varsinaisesta ampuma-aseesta, vaan muutaman sentin kokoisesta tatuoinnista, jonka hän hankki losangelesilaiselta BangBang -tatuointiartistilta. Katso kuva tästä.

Alunperin BangBang kaavaili tekevänsä Rihannalle kaksi asetatuointia käsivarsien etupuolille. Suunnitelmaa kokeiltiin piirtämällä, mutta siitä luovuttiin, koska tatuoinnit olisivat olleet liian näkyvät, The Sun uutisoi. Joidenkin verkkosivustojen mukaan nämä etupuolen tatuoinnit olisivat aitoja, mutta todellisuudessa vain kyljessä oleva tatuointi on aito. Rihannan aikaisemmat kymmenen tatuointia löytyvät kuvakoosteena esimerkiksi tästä.