Suomen Huippumallia haetaan jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli haussa -ohjelmasta on monissa maissa tehty paikallisia versioita ja suomalaisen Huippumalli haussa -sarjan ensimmäinen kausi nähtiinkin jo viime keväänä. Sarjan uusi tuotantokausi alkaa 13. huhtikuuta.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän toiseen tuotantokauteen. Sarja seuraa suorastaan klassista draaman kaarta ja syvenee jakso jaksolta koskettavaksi ja aidoksi tarinaksi, kun tyttöjen persoonallisuudet alkavat kuoriutua. Jaksojen ja tyttöjen kasvun myötä todentuu yllättävän hyvin sarjan slogan ”Kauneus on asenne”, ohjelmapäällikkö Mikko Silvennoinen kertoo.

Sarjan juontaa tuttuun tapaan Anne Kukkohovi. Vakituisina tuomareina nähdään Saimi Hoyer ja Sakari Majantie. Sarjan taustajoukoissa on suuri määrä muodin eri alojen huippuammattilaisia, kun vierailevina tuomareina nähdään muiden muassa Janice Dickinson, Morgan Norman, Marco Cavazzana, Laila Snellman, Tiia Vanhatapio, Leena Waggoner, Sami Sykkö, Linda Koskinen, Juha Mustonen ja Jere Hietala.

Tyttöjä kuvaavat tunnetut muotikuvaajat, kuten Kira Glusckoff, Petri Kovalainen, Elina Simonen, Mikko Ryhänen, Fabian Björk, Sakari Majantie, Jere Hietala, Juha Mustonen ja Nina Merikallio.