Britneyn roudarit pidätettiin – pahoinpitelivät poliisit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan Yhdysvalloissa Circus-kiertueellaan. Turnee on sujunut muutamia välikohtauksia lukuunottamatta hyvin, mutta ongelmat tuntuvat jatkuvan. Nyt kiertueen henkilökuntaa on viety jo putkaan saakka Pittsburghissa.

Poliisi saapui varhain torstaiaamuna kiertueväen käyttämään hotelliin ja pidätti kaksi kiertueen roudaria. Rockey Lee Dickey Jr. ja Alex Montes otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelystä ja poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta, E! News uutisoi. Poliisin julkaiseman tiedotteen mukaan 34-vuotias Dickey olisi ensin pahoinpidellyt 30-vuotiaan miehen.

Pidätys ei sujunut odotetulla tavalla, sillä Dickey teki vastarintaa lyömällä poliisia. Toinen pidätetyistä, 23-vuotias Montes, tuli ystävänsä apuun ottamalla toista poliisia kiinni päästä. Poliisi joutui lopulta tainnuttamaan Dickeyn sähköaseella ja Montes pääsi hetkeksi pakenemaan paikalta. Hänet saatiin pian kuitenkin kiinni.

Molemmat miehet vapautettiin myöhemmin valtavia 100.000 dollarin takuita vastaan. Miehiä odottaa nyt pahoinpitelyn lisäksi useita muitakin syytteitä, Circus-kiertueelle heillä ei ole enää asiaa. Britney ja hänen tiiminsä ovat viettäneet kaupungissa pari vapaapäivää, mutta tänä iltana hänen on määrä nousta lavalle.