Megan Fox rohkeana hammaslääkäriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin naistähtiin nykyisin lukeutuva Megan Fox nähdään lähiaikoina valkokankaalla Transformers 2 -elokuvassa. Nyt kaunotar on bongattu poistumassa varsin erikoisessa asussa hammaslääkärin vastaanotolta.

Megan Fox kuvattiin Hollywoodissa sijaitsevan hammalääkäriaseman edustalla pukeutuneena mustaan toppiin ja harmaaseen paitaan. Erikoista oli kuitenkin se, että lyhyen paitahameen alla hänellä oli ainoastaan mustakuviolliset sukkahousut. Moinen asu ei tulisi ensimmäisenä mieleen kun mietitään hammaslääkärin vastaanotolle soveliainta asua. Katso kuva tästä.

Lähitulevaisuudessa Megan Fox tekee elokuvaa yhdessä entisen poikaystävänsä, Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa. Fox on kiinnitetty näyttelemään Fathom-nimiseen supersankari-elokuvaan, jonka tuottaa Safran Productions, jossa Green puolestaan työskentelee tuottajana.