RMJ-festivaalissa yli 70 artistia – ensimmäiset nimet julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannuksena 18. – 20. kesäkuuta Porissa järjestettävän RMJ Party Camp -festivaalin esiintyjiä on nyt julkaistu. Tapahtumassa nähdään yhteensä 70 artistia kuudella bilealueella. Tapahtuma luottaa kotimaisiin esiintyjiin.

Lavoille nousevat juhannuksena muiden muassa Nightwish, Eppu Normaali, Tehosekoitin, Apulanta, Yö, Pete Parkkonen, Maija Vilkkumaa, Agents, Tuomari Nurmio, Popeda, Maj Karma, Paula Koivuniemi, Matti Nykänen ja monet muut.

Raumalla vuosina 1999-2007 Suomen ykkösbileiksi kasvanut ja sittemmin Poriin muuttanut juhla on tullut vuosien saatossa tunnetuksi useista bilealueistaan. Jälleen tänä kesänä juhla erottuu perinteisistä rockfestivaaleista erilaisilla tapahtuma-areenoillaan, jotka on somistettu eri teemojen mukaisesti.

RMJ Party Camp, eli leppoisasti bailuleiri, tarkoittaa monipuolista juhlahumua jokaiseen makuun. Päälavan lisäksi Porissa biletetään Euroopan suurimmassa ulkoilmadiskossa Mecanossa. Lisäksi alueella on indielava Kino Camp, raplava Kool Stage sekä aiemmilta RMJ:n vuosilta tuttu Dance Factory. Alueelle pystytetään jälleen myös perinteiset juhannustanssit, joka palvelee myös varttuneempaa bileväkeä.

– Halusimme palauttaa Suomen suurimman juhannusjuhlan perusarvojen äärelle, joten artistikattaus koostuu kovista kotimaisista, sillä onhan juhannus nimenomaan suomalainen juhla. RMJ Party Camp on juhannuskarnevaali, ei mikään jäykkä rockfestivaali. Juuri tämän takia rakennamme useita erilaisia bilealuita, jotta jokaiselle löytyy jotakin, festivaalin johtoon palannut Riku Räsänen sanoo.