Ovatko tässä Britneyn parhaat paljastuskuvat koskaan? Katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on edelleen päivittäin otsikoissa, vaikka hänen uransa kulta-aika alkaa olla vääjäämättä takana. Kahden lapsen avioeronnut äiti kiertää kuitenkin yhä tiiviisti konserttilavoja. Supertähden tuoreimman Circus-albumin promokuvat olivat toki tyylikkäitä, mutta eivät vetäneet vertoja takavuosien kuville.

Britney Spears poseerasi tämän vuosikymmenen alkuvuosina selvästi nykyistä rohkeammissa kuvissa, ellei mukaan lasketa parin vuoden takaisia tahattomia vilautuskuvia. Yksi vuodelta 2003 peräisin oleva kuvasarja on kuitenkin suosiossa mitattuna ylitse muiden, ja se ponnahtaakin viihdelehtien sivuille aika-ajoin edelleen. Tällä kertaa nämä useita vuosia vanhat kuvat on julkaistu uudelleen Maxim-lehden Saksan version huhtikuun numerossa.

Kyseisessä kuvasarjassa poppari nähdään vain pieniin valkoisiin alushousuihin sonnustautuneena ja helmet kaulassaan. Lehden kannessa nähdään puolestaan kuva, jossa Britneyllä näyttää olevan yllään ainoastaan valkoinen villapaita. Katso Britneyn uran tyylikkäimmät kuvat tästä.