Top Gear -juontaja joutui vessapilan uhriksi, katso kuvat ja video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman autoalan televisio-ohjelman Top Gearin juontajat osallistuvat parhaillaan joukolla Espanjassa järjestettävään Majorca Classic Car Rally -autoilutapahtumaan. Miesten keskuudessa toteutetaan samalla myös miehisiä käytännön piloja ja jäyniä.

Nyt pilailun uhriksi on joutunut ohjelman 48-vuotias juontaja Jeremy Clarkson, joka uskalsi käyttää siirrettävää ulkovessaa, eli sikäläistä Bajamajaa. Tarpeet tehtyään hän sai nimittäin huomata, että toimituksen aikana miehet olivat kasanneet vessan oven ulkopuolelle miehenkorkuisen pinon raskaita autonrenkaita.

Vessan ovi ei auennutkaan kovin helposti ja Jeremy Clarkson jäi hetkeksi jumiin. Lopulta juontaja sai kaadettua rengaspinon ja pääsi ulos haisevasta ”lukaalistaan”. Luonnollisesti silminnäkijät ikuistivat tapahtuneen kännyköillään ja kameroillaan. Kuvat löytyvät tästä ja video tästä tai artikkelin alta.