NRJ Hits 12

Albumit · Stara.fi

Suomalaisessa kokoelmakentässä jo pitkään mukana olleet NRJ Hits -koosteet saavat nyt jo 12. osansa. Tälläkin kertaa paketista löytyy tuplalevyllisen verran materiaalia, eli 30 hittivalintaa laajalla skaalalla. Mukana on erityisesti kyseisellä radioasemalta tuttua materiaalia.

Koosteen aloittaa itseoikeutetusti Britney Spears tuoreimmalla Circus-hitillään. Muita suhteellisen uusia valintoja edustavat muiden muassa Lily Allenin The Fear, Akonin Right Now, Dannyn tarttuva eurohumppa Radio, Anna Abreun Silent Despair ja Coldplayn Life In Tehcnicolour II.

Hieman kuluneempaa kauraa edustavat muiden muassa Lady GaGa läpimurtohitillään Just Dance, heikko remix Guru Joshin Infinity-klassikosta, Kendin Heartbreak Of The City, Eric Prydzin sinänsä upea tanssiraita Pjanoo, Hanna Pakarisen Shout It Out Loud, Kwanin viisuveto 10.000 Light Years ja Koop Arposen Idols-voittobiisi Insomnia.

Kokoelman väsyneintä täytemateriaalia edustavat kuitenkin esimerkiksi The Pussycat Dolls -tanssiryhmän I Hate This Part, Darinin Breathing Your Love, Sugababesin Girls ja Maria Menan All This Time. Levyn positiiviseksi yllättäjäksi nousee puolestaan Hanin tyylikäs tanssiraita Wait Forever.

Kokonaisuutena NRJ Hits 12 on keskinkertaisen toimiva kooste viime talven radiohittejä. Levyn hankkiminen kannattaa ottaa harkintaan, mikäli nämä rallit eivät ole mielestäsi vielä läpikuluneita.

Pisteet 3/5