Jack Osbourne: ”Olin lohduttomassa kunnossa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnetun Osbournen julkkisperheen poika Jack Osbourne taisteli vielä muutama vuotta sitten vakavien päihdeongelmien kanssa. Sittemmin hän pääsi kuitenkin kuiville, ryhtyi urheilemaan ja tekemään omaa realityohjelmaansa nimeltä Jack Osbourne: Adrenaline Junkie.

Vuonna 2002 Jack Osbourne oli elämänsä aallonpohjassa kuultuaan Sharon-äitinsä sairastuneen syöpään. Hän kertoi toissavuonna ilmestyneessä Jack Osbourne: 21 Years Gone -kirjassaan yrittäneensä myös itsemurhaa. Nyt hän on kertonut In Touch -lehden haastattelussa sairastuneensa tuolloin myös vakavaan masennukseen.

– Minusta tuli itsetuhoinen. Käytin paljon huumeita ja alkoholia. Olin lohduttomassa kunnossa. Kerran lähdin viettämään pitkää viikonloppua ja palatessani ymmärsin, että minun pitää saada apua, Jack kertoi haastattelussa.

Jack sopi tuolloin isänsä Ozzy Osbournen kanssa, että mikäli hän suostuu menemään vieroitushoitoon, myös Ozzy hakeutuu hoitoon. Vuosien kierteen jälkeen hoito alkoi tehota ja Jack pääsi myöhemmin eroon päihteistä. Haastattelussa hän kertoo, ettei koskaan enää halua vieroitushoitoon.