Maailman seksikkäimmät naiset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimän naisen valtikka on mahdollisesti pian vaihtumassa, sillä Details-lehden tuoreen äänestyksen mukaan listakärkeä parin vuoden ajan dominoinut Megan Fox jäi yllättäen vasta toiselle sijalle.

Lehden lukijoiden mukaan maailman seksikkäin nainen on nyt näyttelijä Jennifer Aniston, joka nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Marley & Me. Viime vuoden ykkönen, Transformers-elokuvien tähti Megan Fox sai siten tyytyä kakkossijaan.

Kolmanneksi seksikkäimmäksi äänestyksessä rankattiin supermalli Gisele Bundchen ja neljänneksi Slummien miljonääri -elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Frieda Pinto. Viidenneksi sijoittui yllättäen realitytähti Kim Kardashian.

Details-lehden äänestys ei kuitenkaan kerro vielä kovin laajan yleisön mielipidettä, sillä alan ”virallisena” äänestyksenä pidetään yleisesti FHM-lehden järjestämää äänestystä, jossa on viime vuosina äänestänyt vuosittain yli miljoona ihmistä. Myös FHM-lehden äänestyksessä voittaja oli viime vuonna Megan Fox. Seuraava äänestys järjestetään huhtikuussa.