Anna Puu on Suomen Duffy – tällainen on esikoissingle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa äskettäin toiseksi sijoittunut Anna Puustjärvi, eli Anna Puu, julkaisee nyt kovasti odotetun C’est La Vie -esikoissinglensä. Samalla selviää neitokaisen uran kovasti spekuloitu musiikkilinjaus. Peruspoppia ei ole luvassa.

Musiikillisesti Anna Puun ensimmäinen single kulkee hyvin pitkälti samoilla linjoilla kuin brittipopparit Amy Winehouse ja Suomeenkin ensi kesänä konsertoimaan saapuva palkintorohmu Duffy. Näistä kahdesta menestysartistista tyylillisesti lähempänä on kuitenkin Duffy. Puustjärven esikoissingle on saanut heti tuoreeltaan kriitikoilta todella ylistäviä kommentteja.

– Heti kärkeen on todettava, että Anna Puu yllättää debyyttisinglellään äärimmäisen positiivisesti ja C’est La Vie on takuuvarma hitti, Staran tuoreessa singlearviossa todetaan.

Anna Puu julkaisee ensimmäisen albuminsa huhtikuun lopussa, mutta sitä ennen radioaalloilla tullaan kuulemaan esikoissingleä. Lue singlen arvostelu tästä.