Christina Aguilera yllätti seksikkäässä ”ladygaga”-asussa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lähinnä perhe-elämään kaikessa hiljaisuudessa keskittynyt poptähti Christina Aguilera on näyttäytynyt viime päivinä pariinkin otteeseen julkisuudessa. Eilen hän vieraili julkkisbloggaaja Perez Hiltonin syntymäpäivillä Viper Room -klubilla Hollywoodissa.

Christina Aguilera oli pukeutunut Perezin 31-vuotispäiviä varten harvinaisen räväkkään asuun, sillä suhteellisen tuore äiti nähtiin paikalla tiukkaan leopardikuvioiseen asuun ja pitkiin nahkasaappaisiin sonnustautuneena. Takavuosina Christina nähtiin usein vastaavissa asuissa, mutta viime aikoina sellaisissa on poseerannut lähinnä vain poptähti Lady Gaga. Katso kuvat tästä.

Poptähden asuvalinta onnistui yllättämään perinpohjin paikalla olleen juhlakansan ja paparazzit. Ilmeisesti shokkivaikutus riitti tai räväkkä asu ei ollut kovin mukava, sillä myöhemmin samana iltana Christina kuvattiin jo aivan toisenlaisessa asussa. Leopardikuvio oli vaihtunut farkkuihin ja rentoon paitaan.