Paparazzit pelastivat Halle Berryn nololta mokalta, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Halle Berry ei ole mitä ilmeisimmin kovinkaan kokenut autoilija tai ei ainakaan tankkaaja. Tämä kävi ilmi, kun supertähti oli bensa-asemalla hakemassa valkoiselle Lexus-citymaasturilleen lisää menovettä.

Paparazzien tarkkojen silmien alla Halle Berry otti tyynesti diesel-letkun käteensä ja aikoi täyttää sillä bensakäyttöisen autonsa tankin. Valppaat paparazzit huomasivat kuitenkin virheen ja onnistuivat keskeyttämään näyttelijän ennen kuin suurempaa vahinkoa ehti sattua. Katso kuvat tästä.

Näyttelijätär keskittyy tällä hetkellä perhe-elämään ja lapsensa kasvattamiseen. Ajoitus olikin varsin onnistunut, sillä hänen uransa valkokankaalla ei ole viime aikoina ollut kovinkaan menestyksekäs. Tauon jälkeen hänen on helpompi aloittaa puhtaalta pöydältä. Hallen viimeisin työ on viime vuoden lopulla kuvattu elokuva Frankie And Alice, jonka kuvauksissa Berry myös paljasteli vahingossa.