Angelina Jolie haluaa oman slummilapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-pari Angelina Jolie ja Brad Pitt voivat lähiaikoina kasvattaa perhettään yhdellä uudella adoptiolapsella. Angelinan kerrotaan haluavan adoptoida slummilapsen Intiasta.

Näyttelijätär kertoi asiasta tavatessaan Slummien miljonääri -elokuvan kymmenvuotiaan lapsitähden Azharuddin Mohammedin. Elokuvasta innostunut supertähti paljasti suunnittelevansa intialaisen orpolapsen hankkimista perheeseensä. Lapsitähti kysyi Jolielta mahdollisista adoptiosuunnitelmista.

– Kerronpa sinulle pienen salaisuuden. Luulen, että tulemme pian tekemään niin, Angelina vastasi The Sun -lehden mukaan.

Azharuddinin lisäksi Angelina Jolie tapasi viikonloppuna Los Angelesissa myös samaisessa menestyselokuvassa nähdyn yhdeksänvuotiaan Rubina Alin. Silminnäkijöiden mukaan kolmikko nautti kovasti toistensa seurasta.

Angelinalla ja Bradillä on ”sateenkaariperheessään” jo nyt kolme adoptiolasta, kahdeksanvuotias Maddox Kambodzasta, viisivuotias Pax Vietnamista ja neljävuotias Zahara Etiopiasta. Lisäksi heillä on kolme biologista lasta, kaksivuotias Shiloh ja kahdeksankuukautiset kaksoset Vivenne ja Knox.