Kohuväite: Maailman suosituin julkkisbloggaaja onkin huijari?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin bloggaaja lienee monillakin mittareilla arvioituna amerikkalaisen Perez Hilton, jonka kommentteja ja kohupaljastuksia lukee kuukausittain 2,8 miljoonaa ihmistä. Nyt Hiltonin toiminta on asetettu kyseenalaiseksi.

31-vuotta juuri täyttänyt Perez Hilton, oikealta nimeltään Mario Lavandeira ja lempinimeltään The Queen of All Media, nauttii nykyisin suurta suosiota sekä lukijoiden että supertähtien keskuudessa ja hänen yleensä varsin kärjekkäät kommenttinsa julkkiksista noteerataan laajasti. Nyt amerikkalainen viihdesivusto Gossip Sauce on kuitenkin esittänyt väiteen, että Perez olisi ”tehnyt millivanillit”, eli että hän ei tekisikään itse enää lainkaan juttujaan.

– Saimme eilen vahvistuksen epäilyillemme siitä, että Perez ei itse kirjoita enää mitään sivustolleen. Ainoa asia mitä hän todella tekee itse ovat sivustolla aika ajoin julkaistut videobloggaukset, julkaisu kirjoittaa.

– Hänellä ei ole vain yhtä vaan KOLME palkattua kirjoittajaa (mukaanlukien uusi kulta, josta hän käyttää nimitystä Fehk), joten hän voi siten hengailla ympäriinsä ja markkinoida itseään julkkiksena. Samaan aikaan hänen työntekijänsä tekevät raskaan työn. Se ei ole Cyranoa, vaan Milli Vanillia.

Useita kertoja bloginsa vuoksi oikeuteen haastettu Perez Hilton suunnitteli taannoin perustavansa myös oman levymerkin yhteistyössä Warner-levy-yhtiön kanssa. Neuvottelujen lopputuloksesta ei ole vielä kerrottu.